Maak kennis met onze labels

De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen om bewustwording rondom duurzame inzetbaarheid te creëren. Voor uw organisatie en voor iedereen die in de organisatie werkt. Maak kennis met onze labels en kom erachter wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.

getFIT

PSION

Zorg goed voor jezelf: ben fit, blijf fit of word fit. Het is een opdracht aan iedereen. Thema’s als gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijker voor organisaties. Als werkgever wilt u immers dat uw medewerkers fit aan het werk zijn en blijven; zowel fysiek als mentaal. Het doel van getFIT: leidinggevenden en medewerkers in organisaties helpen vitaal te zijn en vitaal te blijven. Waarom getFIT met haar team van vitaliteitscoaches inzet op fitte en gezonde medewerkers? Omdat fitte en vitale medewerkers veel minder vaak verzuimen dan niet fitte medewerkers. Zo simpel is het. getFIT ziet vitaliteit dan ook als preventie!

PSION staat voor Psychische Interventies en Ondersteuning Nederland. Wanneer een medewerker door psychische klachten uitvalt, is het zaak zo snel mogelijk te beginnen met professionele begeleiding. De psychologen van PSION helpen organisaties en hun medewerkers bij preventie en aanpak van psychische klachten. Niet door het plakken van etiketten, maar door de mens met al zijn mogelijkheden en (tijdelijke) beperkingen, centraal te stellen. Als een medewerker door psychische klachten niet (goed) in staat is zijn of haar werk uit te oefenen, is het niet zinvol om vast te stellen hoe diep de put is, of hoe die eruit ziet. Veel interessanter is het bepalen van een manier om uit de put te komen. In de aanpak van PSION draait het daarom niet om de theorie of om diagnoses en protocollen, maar om het vinden van een oplossing die werkt. Werk is daarbij belangrijk. Actief zijn helpt!