Onze diensten

Psychische interventies

Wij helpen je graag verder.

Mentale problemen van een teamlid kunnen de voorbode zijn van een lange afwezigheid. Daarom is het belangrijk om snel in te zetten op een psychische interventie. Zo kan je de klachten verminderen en uitval op de werkvloer voorkomen. Bij paraDIGMA groep gaat het niet om het labelen of etiketjes kleven. Medewerkers met mentale hulpvragen moet zo snel mogelijk worden geholpen, zonder wachtlijst en zonder gedoe. Wij garanderen een persoonlijk gesprek met een van onze psychologen binnen de 7 werkdagen.

Herkennen en signaleren van psychische klachten

D.m.v. rollenspelen en trainingen leren we leidinggevenden hoe ze psychische klachten kunnen herkennen en signaleren bij teamleden en specifiek aanpakken.

Gezamenlijk doel: herstel

Het belangrijkste doel van een psychische interventie is herstel. Aan de slag blijven is, hoe contradictorisch het misschien ook klinkt, een essentieel onderdeel van dat herstel. Onze psychologen evalueren of medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden (gedeeltelijk) kunnen blijven uitvoeren of dat er beter voor aangepast werk wordt gekozen. Ze geven ook advies over de aard en duur van de klachten en eventuele vervolgstappen voor een duurzaam herstel.

Bekijk ook de andere diensten

PSYCHISCHE INTERVENTIES
FIT ANALYSE
VITALITEITSKERMIS
WERKPLEKONDERZOEK
DUURZAAM INZETBAARHEIDSONDERZOEK
LOOPBAANBEGELEIDING

“Jouw organisatie duurzaam tewerkstellen, voor nu en voor later”